Idag har jag varit på Söndagsbrunch på Oberoi.
Ett tag trode jag att vi skulle få ställa in det, för R's chaffis skulle vara ledig, och hans ersättare dök inte upp.
Och inte gick det att få tag i chaffsisen eller någon taxi som ville hämta R.
Till slut ringde ersättaren och medlade att han var på väg, så det löste sig, även om brunchstarten blev en timme försenad.
Förrätterna dominerades av fisk och skaldjur, bla. ostron, räkor, lax, bläckfisk, och lite iniskt inspirerade kombinationer av skaldjur och mango.
Huvudrätterna var betydligt mer indiska.
Till efterrätt bjöds det på mycket choklad och mango.
I paketet ingår indiskt bubbelvin eller fransk champange.
Nu är man ju i indien, så jag tycker att det är vansinnigt att dricka lyxbeskattad importerad champagne. när det indiska bubbelvinet är helt okej.
Tog ett glas indiskt rött till maten, men det var inget vidare.
Slutomdöme:
Förrätterna var grymt goda.
Varmrätterna var okej.
Efterrätterna var goda
Skippa rödvinet.
Och ett sista tips, hejda kyparen från att öppna det dyrt importerade franska vattnet.
Det inhemska vattnet smakar minst lika bra.
Ett tag trode jag att vi skulle få ställa in det, för R's chaffis skulle vara ledig, och hans ersättare dök inte upp.
Och inte gick det att få tag i chaffsisen eller någon taxi som ville hämta R.
Till slut ringde ersättaren och medlade att han var på väg, så det löste sig, även om brunchstarten blev en timme försenad.
Förrätterna dominerades av fisk och skaldjur, bla. ostron, räkor, lax, bläckfisk, och lite iniskt inspirerade kombinationer av skaldjur och mango.
Huvudrätterna var betydligt mer indiska.
Till efterrätt bjöds det på mycket choklad och mango.
I paketet ingår indiskt bubbelvin eller fransk champange.
Nu är man ju i indien, så jag tycker att det är vansinnigt att dricka lyxbeskattad importerad champagne. när det indiska bubbelvinet är helt okej.
Tog ett glas indiskt rött till maten, men det var inget vidare.
Slutomdöme:
Förrätterna var grymt goda.
Varmrätterna var okej.
Efterrätterna var goda
Skippa rödvinet.
Och ett sista tips, hejda kyparen från att öppna det dyrt importerade franska vattnet.
Det inhemska vattnet smakar minst lika bra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar